Korado Radik Klasik 11/600/1200...

Korado Radik Klasik 11/600/1200 (1303kcal/h) Εξωτερικού Βρόγχου

317008
109,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Θερμαντικά σώματα Korado Radik εξωτερικού βρόγχου με κορυφαία ποιότητα, μεγάλη αντοχή, υψηλές προδιαγραφές και διεθνείς πιστοποιήσεις. 

 

Θερμαντικά σώματα Korado Radik εξωτερικού βρόγχου με κορυφαία ποιότητα, μεγάλη αντοχή, υψηλές προδιαγραφές και διεθνείς πιστοποιήσεις. 

.

Τα θερμαντικά σώματα με λίγα λόγια: 

.

• Ιδανικά για τη θέρμανση σπιτιών, γραφείων και επαγγελματικών χώρων. 

• Προορίζονται για εγκατάσταση σε συστήματα κεντρικής θέρμανσης με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10

• Σχεδιασμένο για συστήματα θέρμανσης μονοσωλήνια ή δισωλήνια

• Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας στους 110°C

• Συμμορφώνονται με τη νόρμα ČSN 07 7401

• Σύστημα παραγωγής ISO 9001

• Πιστοποιητικά RAL, BSI

• Παραδίδονται σε λευκό χρώμα RAL 9016. Δυνατότητα παραγγελίας σε άλλα 11 χρώματα από την χρωματική παλέτα RAL με επιπλέον χρέωση. 

• 10 χρόνια εγγύηση

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Η ποιότητα και η αντοχή έρχονται πρώτα

Για την πλειοψηφία των ειδικών , εμπορικών συνεργατών και πελατών σε όλη την Ευρώπη, η φίρμα KORADO είναι σήμερα εγγύηση υψηλής ποιότητας, αντοχής, υψηλών προδιαγραφών και προσιτών τιμών. Αλλά το να αποκτηθεί αυτή η φήμη, ήταν αποτέλεσμα μακρόχρονης και έντονης προσπάθειας εκ μέρους πολλών στελεχών της εταιρείας. Αυτή η προσπάθεια κατέληξε στην κατασκευή του πιο σύγχρονου ευρωπαϊκού εργοστασίου για την παραγωγή θερμαντικών σωμάτων και την απονομή ενός πιστοποιητικού το οποίο επικυρώνει την εναρμόνιση του συστήματος παραγωγής με τα διεθνή πρότυπα της απαιτητικής νόρμας ISO 9001.

Η εταιρεία KORADO

Η εταιρεία KORADO ιδρύθηκε το 1990 ως μια μικρή Τσέχικη εταιρεία η οποία τα τελευταία 30 χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς παραγωγούς θερμαντικών σωμάτων. 

Η KORADO είναι ένας από τους Ευρωπαίους πρωτοπόρους στον τομέα της και πλέον συνθέτει τις νέες τάσεις σε ολόκληρο τον κλάδο της θέρμανσης. Στην παρούσα φάση η KORADO κυριαρχεί στην Τσεχική αγορά και συναγωνίζεται επιτυχώς στις στο εξωτερικό, όχι μόνο στην ήπειρό μας, αλλά και σε ξένες αγορές όπως η Ιαπωνία και η Κίνα. 

Διεθνής πιστοποιήσεις

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων KORADO αποδεικνύεται επιπλέον από την απόκτηση των εθνικών πιστοποιητικών RAL, BSI, για τις πλέον απαιτητικές ευρωπαϊκές αγορές. Σήματα ποιότητας για άλλες σημαντικές αγορές, όπως το Ρωσικό σήμα GOST, είναι επίσης διαθέσιμα. Αυτά τα σήματα ποιότητας δηλώνουν ότι ακολουθούνται πιστά οι υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, στην κατασκευή και στην παραγωγή των θερμαντικών σωμάτων KORADO.

Χρώμα
Λευκό
Μήκος (mm)
1200
Τύπος (Αριθμός Στηλών)
11 (Μονόστηλο)
Ύψος (mm)
600
Είδος βρόγχου
Εξωτερικός
Συνδέσεις
Αριστερά & Δεξιά
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου