Ψησταριές - Barbeque

290,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL LITE 3-9Kw με 3 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, συλλέκτη για τα λίπη, ρόδες μεταφοράς και ανοιχτήρι μπύρας για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
199,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL LITE 2-6Kw με 2 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, συλλέκτη για τα λίπη, ρόδες μεταφοράς και ανοιχτήρι μπύρας για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
185,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL 2 MINI - 5Kw με 2 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, εμαγιέ καπάκι και συλλέκτη για τα λίπη για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
540,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS Grill Elite 4+1 Inox καυστήρες αερίου, με μαντεμένιες σχάρες, εμαγιέ διαχυτές, συλλέκτη για τα λίπη, βάσεις σούβλας και ρόδες μεταφοράς για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 4 SERIES ONYX Ψησταριά Αερίου 4 + 1

230017
1.120,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 SERIES ONYX με μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 4 καυστήρες, ισχυρή πλαϊνή εστία και λειτουργία εύκολου καθαρισμού, ιδανική για την προετοιμασία μίας μεγάλης ποικιλίας γευμάτων στην ύπαιθρο.
1.000,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 SERIES PREMIUM S με μοναδικό σχεδιασμό, 4 καυστήρες με νέα τεχνολογία και άψογη κατανομή θερμότητας, για μία τέλεια εμπειρία ψησίματος. 
890,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Premium S με 3 καυστήρες, δυνατή πλευρική εστία, μαντεμένιες σχάρες και ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας, ιδανική για γιορτινά τραπέζια στους φίλους και την οικογένειά σας.
725,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 Series Classic LS Plus DS με 4 καυστήρες και πλαϊνό μάτι, με εξαιρετική διάχυση θερμότητας κατάλληλη για να ξεκινήσετε το γαστριμαργικό σας ταξίδι.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 4 SERIES CLASSIC WLD Ψησταριά Αερίου

230021
580,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 Series Classic WLD με 4 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαϊνά ξύλινα αναδιπλούμενα τραπέζια, κατάλληλη για να κάνει την προετοιμασία του γεύματος παιχνίδι.
565,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Classic LS Plus DS με 3 καυστήρες και πλαϊνό μάτι, με εξαιρετική διάχυση θερμότητας κατάλληλη για να ξεκινήσετε το γαστριμαργικό σας ταξίδι.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 3 SERIES CLASSIC WLD Ψησταριά Αερίου

230023
485,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Classic WLD με 3 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαϊνά ξύλινα αναδιπλούμενα τραπέζια, κατάλληλη για να κάνει την προετοιμασία του γεύματος παιχνίδι.
405,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 2 Series Classic EXS Vario D με 2 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι, πλαϊνό μάτι και πτυσσόμενο τραπέζι κατάλληλη για να κάνει το ψήσιμο διασκέδαση για μικρές και μεγάλες παρέες.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 2 SERIES CLASSIC L Ψησταριά Αερίου

230025
355,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 2 Series Classic L με διπλό καυστήρα από αλουμιωμένο χάλυβα, δύο πτυσσόμενα πλαϊνά τραπέζια και περιορισμένες διαστάσεις, ιδανική για μικρούς χώρους αλλά μεγάλες παρέες.
405,00 €
Επιτραπέζια Ψησταριά Αερίου Campingaz ATTITUDE 2100 LX με μικρές διαστάσεις, ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και σύστημα εύκολου καθαρισμού, ιδανικά σχεδιασμένη για εύκολη χρήση.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 45
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου