Ψησταριές - Barbeque

290,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL LITE 3-9Kw με 3 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, συλλέκτη για τα λίπη, ρόδες μεταφοράς και ανοιχτήρι μπύρας για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
199,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL LITE 2-6Kw με 2 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, συλλέκτη για τα λίπη, ρόδες μεταφοράς και ανοιχτήρι μπύρας για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
185,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS GRILL 2 MINI - 5Kw με 2 καυστήρες αερίου, εμαγιέ σχάρα, εμαγιέ καπάκι και συλλέκτη για τα λίπη για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
540,00 €
Ψησταριά Υγραερίου Thermogatz GS Grill Elite 4+1 Inox καυστήρες αερίου, με μαντεμένιες σχάρες, εμαγιέ διαχυτές, συλλέκτη για τα λίπη, βάσεις σούβλας και ρόδες μεταφοράς για απολαυστικό και εύκολο μπάρμπεκιου στον κήπο, την βεράντα ή την αυλή του σπιτιού σας.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 4 SERIES ONYX Ψησταριά Αερίου 4 + 1

230017
1.120,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 SERIES ONYX με μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 4 καυστήρες, ισχυρή πλαϊνή εστία και λειτουργία εύκολου καθαρισμού, ιδανική για την προετοιμασία μίας μεγάλης ποικιλίας γευμάτων στην ύπαιθρο.
1.000,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 SERIES PREMIUM S με μοναδικό σχεδιασμό, 4 καυστήρες με νέα τεχνολογία και άψογη κατανομή θερμότητας, για μία τέλεια εμπειρία ψησίματος. 
890,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Premium S με 3 καυστήρες, δυνατή πλευρική εστία, μαντεμένιες σχάρες και ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας, ιδανική για γιορτινά τραπέζια στους φίλους και την οικογένειά σας.
725,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 Series Classic LS Plus DS με 4 καυστήρες και πλαϊνό μάτι, με εξαιρετική διάχυση θερμότητας κατάλληλη για να ξεκινήσετε το γαστριμαργικό σας ταξίδι.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 4 SERIES CLASSIC WLD Ψησταριά Αερίου

230021
580,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 4 Series Classic WLD με 4 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαϊνά ξύλινα αναδιπλούμενα τραπέζια, κατάλληλη για να κάνει την προετοιμασία του γεύματος παιχνίδι.
565,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Classic LS Plus DS με 3 καυστήρες και πλαϊνό μάτι, με εξαιρετική διάχυση θερμότητας κατάλληλη για να ξεκινήσετε το γαστριμαργικό σας ταξίδι.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 3 SERIES CLASSIC WLD Ψησταριά Αερίου

230023
485,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 3 Series Classic WLD με 3 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαϊνά ξύλινα αναδιπλούμενα τραπέζια, κατάλληλη για να κάνει την προετοιμασία του γεύματος παιχνίδι.
405,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 2 Series Classic EXS Vario D με 2 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι, πλαϊνό μάτι και πτυσσόμενο τραπέζι κατάλληλη για να κάνει το ψήσιμο διασκέδαση για μικρές και μεγάλες παρέες.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz 2 SERIES CLASSIC L Ψησταριά Αερίου

230025
355,00 €
Ψησταριά Αερίου Campingaz 2 Series Classic L με διπλό καυστήρα από αλουμιωμένο χάλυβα, δύο πτυσσόμενα πλαϊνά τραπέζια και περιορισμένες διαστάσεις, ιδανική για μικρούς χώρους αλλά μεγάλες παρέες.
405,00 €
Επιτραπέζια Ψησταριά Αερίου Campingaz ATTITUDE 2100 LX με μικρές διαστάσεις, ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και σύστημα εύκολου καθαρισμού, ιδανικά σχεδιασμένη για εύκολη χρήση.
Ψησταριές Αερίου

Campingaz ATTITUDE 2 GO BLK CV Ψησταριά Αερίου

230027
325,00 €
Επιτραπέζια Ψησταριά Αερίου Campingaz ATTITUDE 2GO CV με περιορισμένες διαστάσεις και μικρό βάρος, ιδανική για να προσφέρει την απόλαυση του ψησίματος σε ανοιχτό χώρο ακόμη και σε όσους θέλουν να παραμείνουν ευέλικτοι. 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 43
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου