Πλυντήρια - Στεγνωτήρια

Πλυντήρια Πιάτων

Carad DW3247 Πλυντήριο Πιάτων Πάγκου

610000
219,00 €
Πλυντήριο Πιάτων Πάγκου Carad DW3247 Express χωρητικότητας 4 σερβίτσιων, με 7 προγράμματα, οικονομική λειτουργία και αυτόματο άνοιγμα πόρτας για άνετο και γρήγορο πλύσιμο στα πιάτα με μικρό κόστος.
Στεγνωτήριο Inventor GLXD08HP χωρητικότητας 8kg, με ευελιξία στην επιλογή του τύπου στεγνώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας και λειτουργία εύκολου και γρήγορου φρεσκαρίσματος για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου και ρούχα που απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα.
Πλυντήριο Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Inventor GLX07014 χωρητικότητας 7kg, με αποτελεσματική φροντίδα των βαμβακερών ρούχων, πρόγραμμα γρήγορης πλύσης 15’ και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας.
369,00 €
Πλυντήριο Πιάτων Ελεύθερο Carad LS45060 χωρητικότητας 10 σερβίτσιων, με 6 προγράμματα, υψηλή ενεργειακή απόδοση και δυνατότητα επιλογής γρήγορης λειτουργίας ή μισού φορτίου για άνετο και γρήγορο πλύσιμο στα πιάτα με μικρό κόστος.
Πλυντήριο Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Inventor GLX08014 χωρητικότητας 8kg, με αποτελεσματική φροντίδα των βαμβακερών ρούχων, πρόγραμμα γρήγορης πλύσης 15’ και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας.
Πλυντήριο Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Inventor GLX09014 χωρητικότητας 9kg, με χαμηλή στάθμη θορύβου, πρόγραμμα γρήγορης πλύσης 15’ και αυτοκαθαρισμό του κάδου για απόλυτα καθαρά ρούχα σε κάθε πλύση.
Πλυντήριο Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Inventor GLX12014 χωρητικότητας 12kg, με χαμηλή στάθμη θορύβου, πρόγραμμα γρήγορης πλύσης 15’ και αυτοκαθαρισμό του κάδου για απόλυτα καθαρά ρούχα σε κάθε πλύση.
Πλυντήριο Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Inventor GLX09A14 χωρητικότητας 9kg, με δυνατότητα πλύσης με ατμό, αφαίρεση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων για αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων και της υγείας σας.
449,00 €
Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης Inventor GLXT0712 χωρητικότητας 7kg, με πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης, αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων, εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους για ευέλικτο και αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων. 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου