Σχετικά με εμάς

Η AbaxTherm αποτελεί ένα δυναμικό eshop στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κλιματιστικά, λέβητες αερίου, αντλίες θερμότητας, θερμαντικά σώματα και άλλες λύσεις θέρμανσης και ψύξης.

Με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας, φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να πληρούν υψηλά standard ποιότητας. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε, επίσης, μία μεγάλη γκάμα από οικιακές συσκευές, είδη υγιεινής, ηλεκτρολογικά προϊόντα και εργαλεία.

Η AbaxTherm δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου με πολυετή εμπειρία στη μελέτη και εγκατάσταση θερμικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων για οικιακή και επαγγελματική χρήση. 

Ποιότητα

Φροντίζουμε η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, να ισορροπεί με τις χαμηλές μας τιμές

Σεβασμός

Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί ο σεβασμός του πελάτη και των προσωπικών του αναγκών

Εξέλιξη

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωσή μας και η εισαγωγή νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας στο κατάστημα μας

Λίγα λόγια για την AbaxTherm

Από το 2015 μέχρι και σήμερα φροντίζουμε να καλύπτουμε όλες τις οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες σας σε θέρμανση & ψύξη, ζεστό νερό χρήσης και οικιακές συσκευές. Με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας φροντίζουμε συνεχώς να εισάγουμε στο κατάστημα μας νέα προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών.

Παράλληλα, η μητρική εταιρεία της AbaxTherm, με την επωνυμία Poliservice I.K.E., έχει αναπτυχθεί και στον τομέα της εγκατάστασης. Με 14 ιδιόκτητα συνεργεία και περισσότερους από 40 εξειδικευμένους τεχνικούς, προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης στα περισσότερα από τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, εξασφαλίζοντας το λιγότερο δυνατό χρόνο εγκατάστασης σε συνδυασμό με τη μικρότερη δυνατή τιμή.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου