Απορροφητήρες

179,00 €
Απορροφητήρας Καμινάδα Thermogatz TGS 950 BL Rustic με μεγάλη δυνατότητα απορρόφησης, rustic σχεδιασμό και 3 επίπεδα απορρόφησης για μαγειρική χωρίς μυρωδιές και υδρατμούς αλλά και στυλ στην κουζίνα σας.
117,00 €
Απορροφητήρας Ελεύθερος Thermogatz TG 910 IX με μεγάλη δυνατότητα απορρόφησης, μοντέρνα inox εμφάνιση και 3 επίπεδα απορρόφησης για μαγειρική χωρίς μυρωδιές και υδρατμούς αλλά και μοντέρνο στυλ στην κουζίνα σας.
444,00 €
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania K60 AM L VI A μεταλλικός, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς. 
729,00 €
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania K90 AM H X A από ανοξείδωτη λαμαρίνα, με υψηλή ενεργειακή κλάση, 4 βαθμίδες και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς. 
469,00 €
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania K90 AM L CR A  μεταλλικός, με υψηλή ενεργειακή κλάση, 4 βαθμίδες και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς. 
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania KPL60 P LAG 1 NE A  μεταλλικός και ανοξείδωτος, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς. 
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania KPL90 P LAG 1 NE A  μεταλλικός και ανοξείδωτος, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς. 
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania KPL90 P LAG 1 VI A μεταλλικός, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς.
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania KPL90 P LAG 1 X A από ανοξείδωτη λαμαρίνα, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς.
679,00 €
Επιτοίχιος απορροφητήρας La Germania K60 AM HX A από ανοξείδωτη λαμαρίνα, με υψηλή ενεργειακή κλάση, 4 βαθμίδες και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές και ατμούς.
799,00 €
Απορροφητήρας νησίδα La Germania ISOLA I2 V2 90 από μέταλλο και γυαλί, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές κι ατμούς.
949,00 €
Απορροφητήρας νησίδα La Germania ISOLA I5 90 από μέταλλο, με υψηλή ενεργειακή κλάση και δυνατότητα μεγάλης απορρόφησης για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικές οσμές κι ατμούς.
Απορροφητήρας συρόμενος Pyramis Essential Turbo Slim Ιnox με 1 μοτέρ και 2 μεταλλικά φίλτρα, κατάλληλος να απορροφά τον καπνό και τις ενοχλητικές οσμές από την κουζίνα σας. 
Απορροφητήρας κλασικός Pyramis Maidtec καφέ με 2 μοτέρ και λάμπες LED, κατάλληλος να απορροφά τον καπνό και τις ενοχλητικές οσμές από την κουζίνα σας.
Απορροφητήρας τοίχου τετράγωνος καμινάδα Pyramis Ecoline ανοξείδωτος με μεταλλικά φίλτρα και λάμπες LED, κατάλληλος να απορροφά τον καπνό και τις ενοχλητικές οσμές από την κουζίνα σας. 
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-23 από σύνολο 23
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου