• Νέο
Inventor Wi-Fi Module Smart Port III
Inventor Wi-Fi Module Smart Port III

Inventor Wi-Fi Module Smart Port III

518044
49,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Inventor Wi-Fi Module Smart Port III, ιδανικό για τον απομακρυσμένο έλεγχο της μονάδας κλιματισμού με τη βοήθεια smart κινητού ή τάμπλετ.

 

Inventor Wi-Fi Module Smart Port III αποτελεί ιδανική επιλογή για τον απομακρυσμένο έλεγχο της μονάδας κλιματισμού με τη βοήθεια smart κινητού ή τάμπλετ.

.

Το Wi-Fi Module Smart Port III με λίγα λόγια:

.

• Δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού της κλιματιστικής μονάδας με την χρήση έξυπνου κινητού ή τάμπλετ

• Απόλυτος έλεγχος των κλιματιστικών μονάδων στα χέρια σας

• Εξοικονόμηση ενέργειας

• Συνθήκες απόλυτης άνεσης

• Λειτουργία ύπνου

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Απόλυτος Έλεγχος

Μέσω της εφαρμογής Invmate III που έχετε εγκαταστήσει στο Smartphone σας, έχετε πλέον τον απόλυτο έλεγχο των κλιματιστικών μονάδων στα χέρια σας! Παρακολουθώντας αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στην οθόνη του κινητού σας, μπορείτε να γνωρίζετε από όπου και αν βρίσκεστε τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο σας και να προσαρμόζετε τις ιδανικές συνθήκες που εσείς επιθυμείτε, την ώρα που επιθυμείτε.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Χρήματα χάρη στη δυνατότητα συνεχούς ελέγχου του χρόνου λειτουργίας των μονάδων, καθώς και της κατάστασης υπό την οποία έχουν ρυθμιστεί να λειτουργούν. Αποφύγετε την αλόγιστη χρήση των κλιματιστικών σας και δημιουργήστε το πιο άνετο περιβάλλον με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Άνεση

Χάρη στην εμφάνιση της θερμοκρασίας που επικρατεί στον χώρο σας, μπορείτε από όπου και αν βρίσκεστε να προσαρμόζετε τα επίπεδα που επιθυμείτε ώστε να επιτυγχάνεται πάντα τις συνθήκες που σας ικανοποιούν. Μέσω της δυνατότητας για αυτονομία ρύθμισης των μονάδων ανά δωμάτιο / όροφο, μπορείτε να ελέγξετε μέσω του κινητού σας κάθε κλιματιστική μονάδα ξεχωριστά και να ρυθμίσετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της, εξασφαλίζοντας συνθήκες απόλυτης άνεσης μόλις επιστρέψετε στον χώρο σας.

Λειτουργία Ύπνου

Μέσω του Smartphone ή του Tablet μπορείτε να επιτύχετε μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας κατά τις νυχτερινές ώρες, ακόμα και όταν απουσιάζετε από τον χώρο σας. Ελέγξτε κατά τη διάρκεια της νύχτας και διατηρήστε σταθερά τα επίπεδα θερμοκρασίας, επιλέγοντας τη Λειτουργία Ύπνου από όπου και να βρίσκεστε και δημιουργήστε συνθήκες απόλυτης ησυχίας και άριστων αποδόσεων. Ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες – θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σας!

WiFi
WiFi Ready
Χρώμα
Λευκό
Οθόνη Αφής
Ναι
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου