• Νέο
Panasonic FZ Compact KIT-FZ60-WKE...
Panasonic FZ Compact KIT-FZ60-WKE...

Panasonic FZ Compact KIT-FZ60-WKE 22.000 Btu

505034
948,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-10 μέρες

Kλιματιστικό  Panasonic FZ Compact Kit  με λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον, αθόρυβη λειτουργία και φίλτρο PM2,5 που αφαιρεί τα σωματίδια ρύπων από τον αέρα, για έναν χώρο δροσερό και ευχάριστο απαλλαγμένο από ρύπους και σκόνη.

 

Tο Kλιματιστικό FΖ Compact Kit της Panasonic, με λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον, αθόρυβη λειτουργία και φίλτρο PM2,5 που αφαιρεί τα σωματίδια ρύπων από τον αέρα, για να απολαμβάνετε έναν χώρο δροσερό και ευχάριστο απαλλαγμένο από ρύπους και σκόνη.

.

Το κλιματιστικό με λίγα λόγια:

.

• Μικρές διαστάσεις

• Οικολογική λειτουργία

• Εξαιρετικά αθόρυβο

• Εξαιρετική εποχική απόδοση

• Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω WiFi

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Νέος σχεδιασμός μικρών διαστάσεων

Το κλιματιστικό FZ έχει πλάτος μόλις 799mm. Αυτό δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης ακόμα και σε εξαιρετικά περιορισμένων διαστάσεων χώρους.

Απλή εγκατάσταση 

Ο χρόνος εγκατάστασης των κλιματιστικών FZ έχει μειωθεί κατά πολύ, χάρη στην ενισχυμένη βάση που διαθέτουν και η οποία προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Ευκολία στην πρόσβαση του εύκαμπτου σωλήνα αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων και στις καλωδιώσεις. Ο χώρος τοποθέτησης των σωλήνων και των μονωτικών έχει αυξηθεί κατά 13mm για την εύκολη τοποθέτηση.

Εύκολη συντήρηση

Σχεδιασμένο σχολαστικά, με μπροστινό κάλυμμα για την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του. Οι λειτουργίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να καθιστούν τη συντήρηση πιο εύκολη και γρήγορη.  

Εύκολη / Κρυφή εγκατάσταση του προσαρμογέα WLAN

Το τελευταίο μοντέλο διαθέτει ειδικό χώρο για προσαρμογέα καλωδίου. Εύκολη σύνδεση, οι θέσεις για τα καλώδια είναι σε σημείο που επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να φαίνονται. 

Περισσότερη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας

Η οικολογική λειτουργία των κλιματιστικών της Panasonic δεν υποβαθμίζει τη σωστή λειτουργία και απόδοσή τους. Τα εξαιρετικά αθόρυβα κλιματιστικά της Panasonic εξασφαλίζουν καθαρό αέρα στον χώρο που εγκαθίσταται.

Ψυκτικό υγρό R32

Οι αντλίες θερμότητας που περιέχουν το νέο ψυκτικό υγρό R32 εμφανίζουν μια σημαντική μείωση στον δείκτη (GWP). Ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Το R32 είναι εύκολο για ανακύκλωση.

Ενεργειακή κλάση Α++  6,50 SEER

Εξαιρετική εποχική απόδοση ψύξης σύμφωνα με τον νέο κανονισμό ErP. Υψηλότεροι δείκτες SEER σημαίνουν καλύτερη απόδοση. Άρα εξοικονόμηση χρημάτων. 

Ενεργειακή κλάση Α+  4,10 SCOP

Εξαιρετική εποχική απόδοση θέρμανσης σύμφωνα με τον νέο κανονισμό ErP. Υψηλότεροι δείκτες SCOP σημαίνουν καλύτερη απόδοση. Άρα εξοικονόμηση χρημάτων. 

Inverter +

Η σήμανση Inverter Plus System τονίζει την υψηλή απόδοση των συστημάτων της Panasonic.

Συμπιεστές Panasonic R2 Rotary 

Σχεδιασμένοι για να αντέχουν ακραιες συνθήκες ώστε να παρέχουν υψηλή απόδοση.

Φίλτρο PM2,5

Τα σωματίδια  (PM2,5) αιωρούνται στον αέρα, στη σκόνη, στη βρωμιά, στον καπνό ακόμα και στα σταγονίδια του νερού. Το φίλτρο μπορεί να δεσμεύσει αυτά τα σωματίδια PM2,5 συμπεριλαμβανομένων επικίνδυνων ρύπων όπως σκόνη σπιτιού καθώς και γύρη. 

Αθόρυβη λειτουργία 20dB

Με την αθόρυβη λειτουργία τα επίπεδα θορύβου των κλιματιστικών είναι πιο ήσυχα απ’ ότι είναι σε μια δημόσια βιβλιοθήκη όπου ο θόρυβος είναι περίπου στα 30dB.

Aerowings

Περισσότερη άνεση με τα Aerowings. Κατευθείαν παροχή αέρα στην οροφή δημιουργώντας την αίσθηση δροσερού ψεκασμού με τη διπλή περσίδα ενσωματωμένη στις εσωτερικές μονάδες.

Σύστημα ανανέωσης R22/R410A RENEWAL

Το σύστημα ανανέωσης της Panasonic επιτρέπει τη χρήση των σωληνώσεων που περιέχουν R22 ή R410A και είναι σε καλή κατάσταση ώστε να ξαναχρησιμοποιηθούν με το καλύτερης απόδοσης R32. 

INTEGRATION TO P-LINK

Οικιακή ενσωμάτωση στο P-Link CZ-CAPRA1. Σύνδεση της γκάμας RAC στο P-Link. Πλήρης έλεγχος

OPTIONAL WLAN

Δυνατότητα ελέγχου μέσω Internet χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Android ή IOS smartphone, tablet ή PC μέσω Internet.

BMS CONNECTIVITY

Η θύρα επικοινωνίας μπορεί να ενσωματωθεί στην εσωτερική μονάδα και να παρέχει εύκολη σύνδεση και έλεγχο της αντλίας  θερμότητας Panasonic μέσω του συστήματος BMS.

Εγγύηση 5 χρόνων

Η Panasonic προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση στους συμπιεστές των εξωτερικών μονάδων όλων των μοντέλων.

Ψυκτική Iσχύς (Btu/h)
24.000
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A++
Ιονιστής
Όχι
WiFi
Όχι
Ψυκτικό Υγρό
R32
Χρώμα
Λευκό
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου