SMA Sunny SHP100-20 Highpower PEAK3...
SMA Sunny SHP100-20 Highpower PEAK3...
SMA Sunny SHP100-20 Highpower PEAK3...

SMA Sunny SHP100-20 Highpower PEAK3 Inverter 100000W Τριφασικό

900412
10.323,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Inverter Sunny Highpower PEAK3 με πολύ υψηλές αποδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και κορυφαία αξιοπιστία, ένας μετατροπέας για να ικανοποιηθούν οι υψηλότερες απαιτήσεις για μέγιστη απόδοση.

 

Inverter Sunny Highpower PEAK3 με πολύ υψηλές αποδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και κορυφαία αξιοπιστία, ένας μετατροπέας για να ικανοποιηθούν οι υψηλότερες απαιτήσεις για μέγιστη απόδοση.

.

Ο μετατροπέας με λίγα λόγια:

.

• Δωρεάν και αυτόματη παρακολούθηση μετατροπέα από την SMA

• Προληπτική επικοινωνία μέσω e-mail σε περίπτωση σφαλμάτων

• Χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών κύκλου ζωής – δεν απαιτείται επιτόπια διάγνωση

• Ολοκληρωμένες συμβουλές από τεχνικούς εμπειρογνώμονες από τα πρώτα στάδια του έργου

• Αξιολόγηση στατικής γεννήτριας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης ροής φορτίου και βραχυκυκλώματος

• Βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς σε συστήματα

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Λάβετε σε λειτουργία έργα μεγάλης κλίμακας εύκολα

Το PEAK3 σημαίνει καθαρή δύναμη. Με τη συμπαγή σχεδίασή του, ο μετατροπέας προσφέρει την υψηλότερη πυκνότητα ισχύος ανά συσκευή. Τα πλεονεκτήματα: βέλτιστη απόδοση σε μικρό βάρος. Το αποτέλεσμα είναι φθηνότερη μεταφορά και ευκολότερη εγκατάσταση. Ο Διαχειριστής Δεδομένων ολοκληρώνει το σύστημα και του δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις του διαχειριστή δικτύου.

Μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία

Ο μετατροπέας PEAK3 εστιάζει στο πιο σημαντικό - τη μέγιστη απόδοση και τη βέλτιστη διαθεσιμότητα εγκατάστασης. Όλα τα χαρακτηριστικά και τα εξαρτήματα είναι προσαρμοσμένα για να διατηρηθεί το βάρος χαμηλό, να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανές πηγές σφαλμάτων και να μεγιστοποιηθεί η απόδοση. Οι δοκιμασμένες τεχνολογίες, όπως το ενεργό σύστημα ψύξης SMA OptiCool, εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής των μετατροπέων.

Εύκαμπτος, εύκολα επεκτάσιμος σχεδιασμός 

Η λύση συστήματος PEAK3 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας αποκεντρωμένης διάταξης συστήματος με εκείνα της ιδέας του κεντρικού μετατροπέα. Τα DC Combiner Boxes επιτρέπουν αποτελεσματικό σχεδιασμό και εύκολη επέκταση ηλιακών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας ακόμη και σε ετερογενές έδαφος. Χάρη στη σπονδυλωτή προσέγγιση, τα έργα μπορούν να κλιμακωθούν τόσο ως προς την ισχύ όσο και ως προς τη λειτουργία. Αυτό σημαίνει μέγιστη ευελιξία στο σχεδιασμό της εγκατάστασης.

Γρήγορη εγκατάσταση, εύκολη θέση σε λειτουργία

Η λύση συστήματος PEAK3 προσφέρει έξυπνες λειτουργίες για γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση όλων των συσκευών. Οι εργονομικές λαβές και ο ενσωματωμένος μηχανισμός hook-in απλοποιούν την τοποθέτηση των μετατροπέων. Τα μεγάλα, άκαμπτα καλώδια DC μπορούν εύκολα να δρομολογηθούν μέσω μιας χωριζόμενης πλάκας σύνδεσης και επιτρέπουν την απρόσκοπτη σύνδεση. Ένα μόνο  Data Manager  επιτρέπει την κεντρική θέση σε λειτουργία έως και 200 ​​μετατροπέων σε λίγα μόνο λεπτά.

Αποτελεσματικός έλεγχος, βολική παρακολούθηση

Κάθε συσκευή μπορεί να ελεγχθεί απευθείας μέσω αξιόπιστης, γρήγορης επικοινωνίας Ethernet μεταξύ του Data Manager και του μετατροπέα. Ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο εγκαταστάσεων μπορεί να παρακολουθείται κεντρικά με το νέο Sunny Portal που τροφοδοτείται από το ennexOS. Οι αλλαγές στη διαμόρφωση γίνονται εύκολα σε όλες τις εγκαταστάσεις χωρίς τη δημιουργία πολλαπλών συνδέσεων VPN. Πρόσθετα συστήματα παρακολούθησης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις συσκευές μέσω της ανοιχτής διεπαφής Modbus / TCP.

.

Παροχή Ρεύματος
Τριφασική
Ισχύς (kW)
11+ kW
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου