Goodwe GW5KN-ETR Hybrid Inverter...
Goodwe GW5KN-ETR Hybrid Inverter...
Goodwe GW5KN-ETR Hybrid Inverter...

Goodwe GW5KN-ETR Hybrid Inverter 5000W Τριφασικό

900256
1.681,75 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

 Inverter GoodWe ET Plus+, με τεχνικά πλεονεκτήματα, υψηλή απόδοση και ασφαλή λειτουργία, ένας μετατροπέας με δυνατότητα μελλοντικής σύνδεσης με μπαταρία.

 

Inverter GoodWe ET Plus+, με τεχνικά πλεονεκτήματα, υψηλή απόδοση και ασφαλή λειτουργία, ένας μετατροπέας με δυνατότητα μελλοντικής σύνδεσης με μπαταρία.

.

Ο μετατροπέας με λίγα λόγια:

.

• Έξυπνος έλεγχος για έξυπνη ενέργεια

• Έξυπνος έλεγχος φορτίου

• Εξαιρετική ασφάλεια και αξιοπιστία

• νσωματωμένο SPD τύπου II στην πλευρά DC

• Προστασία IP66

• Φιλικός σχεδιασμός 

• Ψύξη χωρίς ανεμιστήρα για αθόρυβη λειτουργία

• Κομψός και συμπαγής σχεδιασμός

• Επιλογή έτοιμη για μπαταρία

• Μέγιστο ρεύμα εισόδου 16A DC ανά σειρά

• Εγγύηση: 5 έτη με δυνατότητα επέκτασης

• ETR Activation Code: 709,90 €

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

GoodWe ET PLUS+

Η σειρά ET PLUS+ ενσωματώνει τα τεχνικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν μία από τις πιο προσαρμοστικές επιλογές στην αγορά για ευέλικτες οικιακές ανάγκες. Η σειρά φέρνει αξίες υψηλής παραγωγής ενέργειας και ισχύος φόρτισης για βέλτιστη συγκομιδή ενέργειας, ευέλικτες εφαρμογές που ενεργοποιούνται από έξυπνο έλεγχο φορτίου και βιώσιμη αξιοπιστία και ασφάλεια του συστήματος. Εξισορροπεί τη ζήτηση ισχύος και την εισαγόμενη ισχύ από το δίκτυο, για να μειώσει αποτελεσματικά την επιπλέον ζήτηση στο δίκτυο. Επιπλέον, χάρη στην ξηρή επαφή στον μετατροπέα, τα εξωτερικά φορτία όπως οι αντλίες θερμότητας μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν με ευελιξία για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. 

Έξυπνος έλεγχος για έξυπνη ενέργεια

Πάρτε τον έξυπνο έλεγχο φορτίου για να προσαρμόσετε την παραγωγή ενέργειας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κατανάλωσης φορτίου σας. Χάρη στο ενσωματωμένο όριο ισχύος εξαγωγής, η σειρά ET PLUS+ μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε όριο ισχύος επιβάλλεται από τον τοπικό πάροχο ενέργειας. Το ξύρισμα αιχμής υποστηρίζεται επίσης για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε περιόδους υψηλής ζήτησης, γεγονός που θα μείωνε τις χρεώσεις αιχμής. Απολαύστε το έξυπνο σπίτι με έξυπνο έλεγχο ενέργειας.

Ευέλικτες & Προσαρμόσιμες Εφαρμογές

Η σειρά ET PLUS+ προσφέρει μια έκδοση συνδεδεμένη στο δίκτυο που διαθέτει την επιλογή GoodWe Battery Ready για ενεργοποίηση της αποθήκευσης ενέργειας με έναν κωδικό ενεργοποίησης — ένας απλός τρόπος για να προστατέψετε το σπίτι σας στο μέλλον για ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας. Πάρτε τον έξυπνο έλεγχο φορτίου για να προσαρμόσετε την παραγωγή ενέργειας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κατανάλωσης φορτίου ή δώστε προτεραιότητα στη φόρτιση της μπαταρίας μέσω της εφαρμογής PV Master για προσαρμογή σε διαφορετικά σενάρια καθημερινής χρήσης. Απολαύστε την απλή και ευέλικτη παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας με έλεγχο.

Υψηλής γενιάς και βελτιστοποιημένη κατανάλωση

Με υπερμεγέθη εισόδου DC 150% και μέγιστη απόδοση 98,2%, ο μετατροπέας αυξάνει μαζικά την ημερήσια απόδοση ενέργειας υπό διάφορες συνθήκες ηλιακής ακτινοβολίας. Το μέγιστο ρεύμα εισόδου συνεχούς ρεύματος 16Α και η συμβατότητα με μονάδες υψηλής ισχύος βοηθούν στην παραγωγή περισσότερης ισχύος και στη μείωση της ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας που αγοράζετε από το δίκτυο για να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

.

Παροχή Ρεύματος
Τριφασική
Ισχύς (kW)
1-5 kW
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου