Panasonic Aquarea High Performance J...
Panasonic Aquarea High Performance J...

Panasonic Aquarea High Performance J Generation WH-MDC07J3E5 7kW

201206
4.920,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-10 μέρες

Αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea High Performance J Generation τύπου Monobloc ενεργειακής κλάσης Α+++ με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, ιδανική για θέρμανση, ψύξη και παροχή ζεστού νερού χρήσης. 

 

Η αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea High Performance  J Generation τύπου Monobloc ενεργειακής κλάσης Α+++ με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση αποτελεί ιδανική επιλογή για θέρμανση, ψύξη και παροχή ζεστού νερού χρήσης. 

.

Η αντλία θερμότητας με λίγα λόγια:

.

• Τύπος: Monobloc

• Μονοφασική: Μπορεί να συνδεθεί σε μονοφασική παροχή ρεύματος

• Κύκλωμα νερού 2 ζωνών

• Θερμοκρασία εξόδου νερού 35°C σε κανονικές συνθήκες

• Ανοξείδωτη δεξαμενή ζεστού νερού 185 L

• Μονωτικό πάνελ U-Vacua για μεγαλύτερη απόδοση της δεξαμενής

• Λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως -20 ° C

• Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω Aquarea Smart Cloud

• Εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο

• Ενσωματωμένος μετρητής ροής και αυτόματη βαλβίδα εξαέρωσης

• Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, με ηλεκτρικές συνδέσεις στο μπροστινό μέρος

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Προσαρμόζεται στο σπίτι σας

 

Η σειρά Aquarea High Performance τύπου Monobloc είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Επιλέγοντας από ένα εύρος με χωρητικότητες, από 5kW έως 9kW, μπορείτε να βρείτε πιο οικονομικές επιλογές και με χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Εάν έχετε ένα καλά μονωμένο σπίτι, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε έναν υπερμεγέθη εξοπλισμό που θα κοστίσει περισσότερο. Η αντλία προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του σπιτιού σας  είτε πρόκειται για καινούργια κατασκευή είτε για ανακαινισμένο, καθώς η θερμοκρασία εξόδου του νερού μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 60°C.

 

Αντλία θερμότητας, 80% της ενέργειας δωρεάν

 

Βασισμένο στην τεχνολογία της αντλίας θερμότητας Air to Water, η σειρά Aquarea είναι εξαιρετικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον. Παίρνει θερμική ενέργεια από τον αέρα του περιβάλλοντος 

και τον χρησιμοποιεί για να θερμάνει το νερό που χρειάζεται για τη θέρμανση του σπιτιού σας, την ψύξη  όπως και για ζεστό νερό χρήσης. Με αυτόν τον τρόπο, έως και 80% της θερμικής ενέργειας που απαιτείται λαμβάνεται από τον ατμοσφαιρικό αέρα - ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Περισσότερη άνεση 

 

Η αντλία θερμότητας Aquarea μπορεί να ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία χάρη στους αξιόπιστους συμπιεστές Inverter Panasonic. Ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (-20°C), η αντλία Aquarea ζεσταίνει το σπίτι σας αποτελεσματικά. Η αντλία Aquarea μπορεί επίσης να δροσίσει το χώρο σας το καλοκαίρι και να σας παρέχει ζεστό νερό όλο το χρόνο, προσφέροντας διαφορετικές λειτουργίες, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη άνεση.

 

Λύση εξοικονόμησης χώρου 

 

Η σειρά Aquarea High Performance Monobloc είναι η ιδανική λύση εξοικονόμησης χώρου για κάθε σπίτι καθώς η μονάδα δεν απαιτεί ξεχωριστό υδροκίτ. Η νέα αντλία θερμότητας Aquarea Monobloc J είναι εύκολη στην εγκατάσταση. Για ένα σπίτι με θερμαντικά σώματα χαμηλής θερμοκρασίας ή ενδοδαπέδια θέρμανση, η αντλία θερμότητας Aquarea είναι μια καλή λύση. Μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομη μονάδα ή μπορεί να συνδυαστεί με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο ανάλογα με τις απαιτήσεις.

 

Η τεχνολογία του μέλλοντος

 

Η Panasonic προτείνει το ψυκτικό υγρό R32, γιατί είναι περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση με τα ψυκτικά υγρά R22, R410A, R32 έχει πολύ μικρό αντίκτυπο στην ελάττωση του στρώματος του όζοντος και στην παγκόσμια υπερθέρμανση.

1. Καινοτομία εγκατάστασης: Αυτό το ψυκτικό είναι 100% “καθαρό”, επομένως είναι πιο εύκολο να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί.

2. Περιβαλλοντική καινοτομία

· 75% Λιγότερο αντίκτυπο στην υπερθέρμανση του πλανήτη έναντι του R410A

3. Καινοτομία οικονομικής και ενεργειακής κατανάλωσης

· Χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη εξοικονόμηση

· Υψηλότερη ενεργειακή απόδοση από το R410A

 

Aquarea Smart Cloud για απομακρυσμένο έλεγχο

 

Το Aquarea Smart Cloud είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό θερμοστάτη για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής θέρμανσης. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες από απόσταση συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας.

 

 

Η εταιρία Panasonic

Η Panasonic διαθέτει περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στις αντλίες θερμότητας. Η ποιότητα είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η Panasonic και αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία της στην ευρωπαϊκή αγορά. Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αντλιών Θερμότητας, η παραγωγή του Aquarea στην Ευρώπη και η διατήρηση πρωτοκόλλων υψηλής ασφάλειας, καθιστά την Panasonic έναν αξιόπιστο συνεργάτη θέρμανσης

WiFi
Όχι
Χρώμα
Λευκό
Στάθμη Θορύβου (dB)
66db
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης (35°)
A+++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης (55°)
A++
Ισχύς Αντλίας στη Θέρμανση
7Kw
Τύπος Αντλίας
Ενιαίου Τύπου (Monoblock)
Παροχή Ρεύματος
Μονοφασική
Είδος Αντλίας
Μεσαίων Θερμοκρασιών
Λειτουργία Θέρμανσης
Ναι
Λειτουργία Ψύξης
Ναι
Θερμοστάτης
Ναι
Θερμική Ισχύς Αντλίας
1kW - 8kW
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου