Baxi Prime 26 Kw
Baxi Prime 26 Kw

Baxi Prime 26 Kw

103000
950,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Επίτοιχος Λέβητας Συμπύκνωσης Αερίου Baxi Prime με υψηλή απόδοση, ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για βέλτιστη θερμική άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Η Σειρά Λεβήτων Αερίου Prime της Baxi με υψηλή απόδοση, ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για να απολαμβάνετε βέλτιστη θερμική άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

.

Ο λέβητας με λίγα λόγια:

.

• Υψηλός βαθμός απόδοσης που φτάνει μέχρι και 108,8% 

• Ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας για ατομική θέρμανση 

• Άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

• Νέας τεχνολογίας ανοξείδωτος θάλαμος καύσης που συνδυάζει την αξεπέραστη ανοξείδωτη κατασκευή με τη θύρα νέας κατασκευής που μειώνει έως και 75% τις θερμικές απώλειες κρατώντας την επιφανειακή της θερμοκρασία μικρότερη των 50οC.  

• Σε συνδυασμό με το νέο κυλινδρικό καυστήρα που εξασφαλίζει βέλτιστη θερμική και ακουστική άνεση, ο λέβητας εγγυάται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστες εκπομπές NOx και CO.

.

Περισσότερες Πληροφορίες:

.

IPx5D

Πιστοποιητικό στεγανότητας που δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης του λέβητα ακόμα και σε εξωτερικό χώρο. Η προστασία IPx5D προστατεύει τον λέβητα από νερό που χτυπά με πίεση την συσκευή. Σε περίπτωση, λοιπόν, βροχής ο λέβητας προστατεύεται. Σε περίπτωση πολύ δυνατής νεροποντής (συνθήκες πλημμύρας) οι συσκευές IPx5D προστατεύονται με την προσθήκη ενός απλού στεγάστρου. 

Inox 316L

Οι λέβητες αερίου Baxi έχουν ανοξείδωτο θάλαμο καύσης, ο οποίος προσφέρει υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε αντίθεση με άλλα κράματα, το ανοξείδωτο κράμα έχει ελάχιστη ανάγκη συντήρησης, μένει ανεπηρέαστο από αντιψυκτικά υγρά και έχει μικρότερη εσωτερική τραχύτητα που οδηγεί σε μεγαλύτερες παροχές, επιτυγχάνοντας έτσι μία ανώτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Μεγάλη ισχύς σε compact διαστάσεις

Ο λεπτός και compact σχεδιασμός του λέβητα επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση του ακόμα και σε σημεία περιορισμένου χώρου. 

Ευκολία χρήσης

Ο αυτοφωτιζόμενος και ευανάγνωστος πίνακας ελέγχου κάνουν τη χρήση εύκολη και απλή. Η LCD οθόνη η εύκολη επιλογή θερμοκρασίας και η διάγνωση βλαβών προφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Προαιρετικά μπορεί αν συνδεθεί και με χειριστήριο προγραμματισμού λειτουργίας θερμοστάτη. 

Ζεστό νερό χρήσης

Παραγωγή ΖΝΧ με ΙΝΟΧ πλακοειδή εναλλάκτη. Επίσης, το παροχόμετρο που διαθέτει ο λέβητας προφέρει μέγιστη άνεση στο ΖΝΧ.

Κανονισμός ErP

Περιλαμβάνει κυκλοφορητή μεταβλητών στροφών χαμηλής κατανάλωσης (σύμφωνα με κανονισμό ErP)

Χαμηλές εκπομπές NOx και CO

Σε συνδυασμό με το νέο κυλινδρικό καυστήρα που εξασφαλίζει βέλτιστη θερμική και ακουστική άνεση, ο λέβητας εγγυάται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστες εκπομπές NOx και CO.

Αντιστάθμιση εξωτερικής θερμοκρασίας

Ενσωματωμένη εργοστασιακή αντιστάθμιση εξωτερικής θερμοκρασίας (απαιτείται πρόσθετο προαιρετικό αισθητήριο εξωτερικής θερμοκρασίας).

Θερμική Απόδοση Λέβητα (kW - Θερμίδες)
26Κw (22.355kcal)
Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης
Με ΖΝΧ
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A
Ενεργειακή Κλάση ΖΝΧ
A
Τοποθέτηση Λέβητα
Επιτοίχια
Τεχνολογία Λέβητα
Συμπύκνωσης
Υλικό Κατασκευής Λέβητα
Ανοξείδωτος Xάλυβας ( Inox)
Ενσωματωμένο Boiler
Όχι
Θερμική Ισχύς Λέβητα
1kW - 26kW
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου