Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF 50 VE...
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF 50 VE...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF 50 VE 18.000 Btu

518639
1.299,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Κλιματιστικό Mitsubishi της σειράς EF με ενσωματωμένο WiFi, φίλτρο καθαρισμού αέρα Silver Ion και χαμηλή στάθμη θορύβου, κατάλληλο να ταιριάξει σε οποιονδήποτε χώρο.

 

Το κλιματιστικό Mitsubishi της σειράς EF με ενσωματωμένο WiFi, φίλτρο καθαρισμού αέρα Silver Ion και χαμηλή στάθμη θορύβου, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να ταιριάξει σε οποιονδήποτε χώρο.

.

Το κλιματιστικό με λίγα λόγια:

.

• Ενσωματωμένο WiFi

• Silver-ion φίλτρο καθαρισμού αέρα

• Λειτουργία Econo Cool

• Λειτουργία iSave

• Βραβείο Reddot Award 2015

• Εβδομαδιαίος προγραμματισμός

• Χαμηλή στάθμη θορύβου

• Ψυκτικό υγρό R410A

• Πιστοποιημένο κατά Eurovent

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Silver-ion φίλτρο καθαρισμού αέρα

Το φίλτρο επιτυγχάνει με την απελευθέρωση ιόντων μέσω της εσωτερικής μονάδας να εξαφανίσει τα βακτήρια, τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη και εμποδίζει την εξάπλωση τους στην ατμόσφαιρα του δωματίου σου. Έτσι διανέμεται ένας τελείως καθαρισμένος αέρας στον χώρο σου.

Λειτουργία Econo Cool

Η λειτουργία Econo Cool είναι μια έξυπνη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας, η οποία προσαρμόζει την ποσότητα του αέρα που κατευθύνεται στο σώμα με βάση τη θερμοκρασία εξόδου του αέρα. Η επιλεγμένη θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί έως και 2°C χωρίς καμία διαφοροποίηση στο αίσθημα άνεσης, επιτυγχάνοντας έτσι 20% κέρδος στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η αίσθηση της άνεσης μέσα στο χώρο σου διατηρείται σχεδόν η ίδια ακόμα και όταν η θερμοκρασία ρυθμιστεί 2°C πάνω από την συνηθισμένη στην λειτουργία ψύξης.

Λειτουργία iSave

Το “i save” είναι μια απλοποιημένη λειτουργία ρύθμισης που ανακαλεί την προτιμώμενη (επιλεγμένη) θερμοκρασία με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο. Πιέστε το ίδιο πλήκτρο δύο φορές στη σειρά για να επιστρέψετε άμεσα στην προηγούμενη επιλεγμένη θερμοκρασία. Η χρήση αυτής της λειτουργίας συμβάλλει στην άνετη χωρίς απώλειες λειτουργία, επιτυγχάνοντας τις καταλληλότερες ρυθμίσεις κλιματισμού αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια όταν, για παράδειγμα, φεύγετε από το χώρο ή πηγαίνετε για ύπνο.

Ψυκτική Iσχύς (Btu/h)
18.000
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A++
Ιονιστής
Όχι
WiFi
Ναι
Ψυκτικό Υγρό
R410
Χρώμα
Λευκό
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου