Wood's AL 310FC Καθαριστής Αέρα 19W
Wood's AL 310FC Καθαριστής Αέρα 19W
Wood's AL 310FC Καθαριστής Αέρα 19W
Wood's AL 310FC Καθαριστής Αέρα 19W

Wood's AL 310FC Καθαριστής Αέρα 19W

802109
849,00 €
με ΦΠΑ

Καθαριστής Αέρα WOOD’S AL310FC με υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία και ένδειξη αλλαγής φίλτρου για ένα πιο καθαρό και πιο υγιεινό αέρα στον χώρο σας.

 

Ο καθαριστής αέρα AL310FC της WOOD’S με υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία και ένδειξη αλλαγής φίλτρου θα σας προσφέρει ένα πιο καθαρό και πιο υγιεινό αέρα στον χώρο σας.

.

Ο καθαριστής αέρα με λίγα λόγια:

.

• Συμπαγής και ισχυρός.

• Ενεργό φίλτρο ION HEPA.

• Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

• Αφαιρεί σκόνη, γύρη και άλλα επιβλαβή σωματίδια.

• Γερμανικό σύστημα ανεμιστήρων

• Ποιότητα δοκιμασμένη σε κορυφαία ινστιτούτα δοκιμών

• Με ένδειξη αλλαγής φίλτρου

• Φίλτρα και καθαριστές αέρα που κατασκευάζονται στη Σουηδία.

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Ο καθαριστής αέρα AL310

Ο καθαριστής αέρα AL310 θα αλλάξει για πάντα την άποψή σας για τους καθαριστές  αέρα. Κατασκευασμένος στη Σουηδία με υψηλή απόδοση, εύκολη φροντίδα και κομψό σχεδιασμό. Ισχυρό και συμπαγές σύστημα ανεμιστήρων που παρέχει αθόρυβη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο AL310 της Wood είναι ένας πολύ αποδοτικός και ευέλικτος καθαριστής αέρα. 

Η Wood's είναι μια εξειδικευμένη μάρκα στον τομέα της αεροθεραπείας με περισσότερα από 65 χρόνια ιστορίας.

Ο AL310 έχει κομψό σχεδιασμό, που σημαίνει ότι συνδυάζεται με τα περισσότερα περιβάλλοντα, όπου δημιουργεί γρήγορα και ήσυχα έναν καθαρότερο, πιο υγιεινό εσωτερικό αέρα. Απλά τον συνδέετε στην πρίζα και αναπνέετε καθαρό αέρα για πάντα. 

Η τεχνική της Wood's

Εξαιρετικός καθαρισμός του αέρα με μικρότερο θόρυβο και κατανάλωση ενέργειας. Οι καθαριστές αέρα της Wood's έχουν μια πατενταρισμένη τεχνική φιλτραρίσματος. Χρησιμοποιώντας ιονισμό τόσο στον καθαριστή αέρα όσο και στα φίλτρα, μπορούν να φτάσουν τα επίπεδα φιλτραρίσματος HEPA, γρήγορα χωρίς να δημιουργείται θόρυβος. 

Με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και επίπεδα θορύβου, οι καθαριστές αέρα της Wood's παρέχουν αξιόπιστη και ασφαλή προστασία έναντι ρύπων έως και 0,0003 mm.

Ενεργό φίλτρο ION HEPA

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνική της Wood's, τα φίλτρα Active ION HEPA μπορούν να είναι πολύ λιγότερο πυκνά από τα παραδοσιακά φίλτρα HEPA και να φτάσουν στα ίδια (ή υψηλότερα) επίπεδα φιλτραρίσματος

Ένα φίλτρο Active ION HEPA αποτελείται από πολλά στρώματα φίλτρου. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική χωρητικότητα φιλτραρίσματος. 

Κύρια οφέλη ενός λιγότερο πυκνού φίλτρου:

Χρησιμοποιούνται πιο ήσυχοι ανεμιστήρες για το φιλτράρισμα

Δεν υπάρχει κίνδυνος διήθησης αέρα χωρίς φιλτράρισμα (χωρίς διαρροή σωματιδίων).

Αφαιρέστε τον καπνό, το αέριο και την οσμή με τα φίλτρα άνθρακα του Wood

Τα φίλτρα άνθρακα Chem Control της Wood's είναι εξαιρετικής ποιότητας φίλτρα κατασκευασμένα στη Γερμανία. Τα φίλτρα Chem Control Carbon χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση καπνού, αερίου και οσμών από τον οικιακό αέρα. Περιέχοντας υψηλές πυκνότητες ενεργού άνθρακα, φίλτρα Chem Control της Wood παρέχουν μακροχρόνια, αξιόπιστη και πολύ αποτελεσματική ικανότητα φιλτραρίσματος.

WiFi
Όχι
Χρώμα
Λευκό
Χρονοδιακόπτης
Όχι
Στάθμη Θορύβου (dB)
30 dB
Κατανάλωση
10W-30W
Ισχύς (W)
19W
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου