Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00-20:00, Σάββατο: 8:00-14:30

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

FIORE ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

FIORE ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ


Μπαταρία λουτρού χρωμέ ALTURA Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
69,00€
69,00€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ CLASSIC LINE Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
51,50€
51,50€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ JAFAR Fiore Rubinetterie Η συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
126,00€
126,00€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ KEVON Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
61,00€
61,00€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ KYMA Fiore Rubinetterie Η συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
97,34€
97,34€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ MAX Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
70,18€
70,18€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ NEXUS Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
123,59€
123,59€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ XENON Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
190,50€
190,50€
Μπαταρία λουτρού χρωμέ XO Fiore RubinetterieΗ συσκευασία περιλαμβάνει :Το σπιράλ μπάνιουΤο τηλέφωνο μπάνιουΤα ζήτα μπαταρίαςΗ βάση στήριξης του τηλεφώνουΟδηγίες χρήσηςΗ εργοστασιακή εγγύησηΗ ιταλική βιομηχανία Fiore ασχολείται τις τελευταίες δεκαετίες με την παραγωγή ειδών κρουνοποιϊας. Εύκολη χρήση και διάρκεια στο χρόνο. Kυβικά μοντέλα με κυλινδρικά στοιχεία αλλά και καμπύλα σχήματα με στοιχεία κυβισμού. Ποιοτικοί έλεγχοι, νέα κράματα πιο υγιεινά για την δημόσια υγεία και πράσινη ανάπτυξη. Κάθε προϊόν της Fiore έχει 5ετη εγγύηση και έχει παραχθεί με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο.Εγγύηση: πέντε (5) χρόνια στον μηχανισμόΤο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί από συνεργείο της εταιρίας μας εντός αττικής, με υπευθυνότητα και στο χαμηλότερο κόστος..
112,03€
112,03€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)