Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00-20:00, Σάββατο: 8:00-14:30

 • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ποιοι Είμαστε

Η Abaxtherm είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου με πολυετή εμπειρία στη μελέτη και εγκατάσταση ψυκτικών και θερμικών εγκαταστάσεων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Εγκαθιστούμε όλα τα είδη που προσφέρουμε με ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ συνεργεία στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο και με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Τηλεφωνήστε μας στο 210-3000370 για να κερδίσετε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για τα περισσότερα προϊόντα.

 • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την νέα εγκατάσταση ή μετατροπή της υπάρχουσας σε φυσικό αέριο, με ιδιόκτητα συνεργεία και μηχανολόγο μηχανικό παρόντα πάντα στο έργο. Επιπλέον αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία αιτήσεων και δικαιολογητικών με την εταιρία Φυσικού Αερίου Αττικής, γλυτώνοντας σας από τον κόπο της γραφειοκρατίας.

 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στον οικιακό ή επαγγελματικό κλιματισμό. Με ιδιόκτητα συνεργεία αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση όλων των μονάδων κλιματισμού με υπευθυνότητα και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

 • ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  Προσφέρουμε λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της εκάστοτε κτιριακής εφαρμογής. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μηχανολόγο μηχανικό παρόντα σε κάθε εφαρμογή, έχουμε την σιγουριά της βέλτιστης λύσης για εσάς.

 • ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  Συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους, καθώς η Ελλάδα είναι πρώτη σε παραγωγή ηλιακών συστημάτων παγκοσμίως. Φυσικά λόγω της πολύ στενής συνεργασίας με τις εταιρίες αυτές μπορούμε και σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και μια σίγουρη εγκατάσταση που θα κάνει το προϊόν να δουλεύει απροβλημάτιστα για πάρα πολλά χρόνια.