Streben Ecolution 150Lt / 2,5m²...

Streben Ecolution 150Lt / 2,5m² Διπλής Ενέργειας Με Επιλεκτικό Συλλέκτη Με Επιλεκτικό Συλλέκτη Με ΔΩΡΟ Κάλυμμα Ηλιακού Συλλέκτη

400032
885,62 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-10 μέρες

Ηλιακός θερμοσίφωνας Streben με επιλεκτικό συλλέκτη, υψηλή απόδοση και στιβαρότητα στην κατασκευή για την απόλυτη διατήρηση της απόδοσής του στο πέρασμα του χρόνου.

 

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Streben της Sammler με επιλεκτικό συλλέκτη, υψηλή απόδοση και στιβαρότητα στην κατασκευή, προφέρουν την απόλυτη διατήρηση της απόδοσής του στο πέρασμα του χρόνου. 

.

Ο ηλιακός με λίγα λόγια:

.

• Ηλιακός θερμοσίφωνας με ενιαία επιλεκτική επιφάνεια (Full Face), επίστρωση εμαγιέ glass.

• Οι θερμοσιφωνικές δεξαμενές είναι κλειστού κυκλώματος και κατασκευάζονται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN12976.

• Διπλής ενέργειας: Λειτουργεί εκμεταλλευόμενος την ενέργεια του ήλιου και το ηλεκτρικό ρεύμα

• Διαθέτουν αντιδιαβρωτική προστασία με υγρό σμάλτο κατά DIN 4753-3 με πιστοποιητικό ασφαλείας ως προς την δημόσια υγεία κατά DIN 51032 & EN 1388-2 και ανοδική προστασία σύμφωνα με το EN12438.

• Το κέλυφος του συλλέκτη κατασκευάζεται από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιομένου προφίλ αλουμινίου.

• Διαθέτει περιφερειακό υδαταγωγό για τη μεγιστοποίηση της στεγανότητας και ακόμα έναν εσωτερικό αγωγό για την ελαχιστοποίηση της τυχόν υγρασίας.

• Ο υαλοπίνακας των συλλεκτών είναι ασφαλείας και χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Low Iron), κάτι που του δίνει υψηλή διαπερατότητα -Clearlight- αυξάνοντας την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιφάνεια του συλλέκτη και αντιστοίχως την απόδοσή του.

O συλλέκτης διαθέτει διπλή μόνωση πολυουρεθάνης - ορυκτοβάμβακα (υβριδική) πάχους 40mm στην επιφάνεια του κελύφους και 20mm στις πλευρές. 

• H μόνωση προστατεύεται επιπλέον με 2 φύλλα αλουμινίου που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα στο κέλυφος διατηρώντας τις μονωτικές ιδιότητές του στον ίδιο βαθμό για πάντα.

• Ο ηλιακός θερμοσίφωνας διατίθεται με βάση ταράτσας. Εναλλακτικά μπορεί να διατεθεί με βάση κεραμοσκεπής με πρόσθετο κόστος.

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Boiler ηλιακού θερμοσίφωνα

Οι θερμοσιφωνικές δεξαμενές STREBEN έχουν δημιουργηθεί για να δώσουν λύση στις απαιτήσεις των καιρών για οικονομικότερα συστήματα. Η κατασκευή τους γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα κάτω από την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή.

Οι βάσεις που ολοκληρώνουν τη σειρά βασίστηκαν στην ίδια φιλοσοφία κατασκευής, ενώ ο νέος σχεδιασμός επέτρεψε τη μείωση του κόστους.

Συλλέκτες ηλιακού θερμοσίφωνα full face επιλεκτικοί

Οι ηλιακοί θερμικοί συλλέκτες επίπεδης επιφάνειας διαθέτουν ενιαία επιλεκτική επιφάνεια (Full Face), ενώ έχουν σχεδιαστεί ώστε να διαθέτουν μεγάλη θερμοχωρητικότητα και μικρή πτώση πίεσης, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ την απόδοση.

Το κέλυφος του συλλέκτη κατασκευάζεται από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιομένου προφίλ αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένο για να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα μέρη του συλλέκτη δίνοντάς του στιβαρότητα, αντοχή και συμβάλλοντας στη διατήρηση της απόδοσής του στο πέρασμα του χρόνου. Διαθέτει περιφερειακό υδαταγωγό για τη μεγιστοποίηση της στεγανότητας και ακόμα έναν εσωτερικό αγωγό για την ελαχιστοποίηση της τυχόν υγρασίας.

Ο υαλοπίνακας των συλλεκτών είναι ασφαλείας και χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Low Iron), κάτι που του δίνει υψηλή διαπερατότητα -Clearlight- αυξάνοντας την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιφάνεια του συλλέκτη και αντιστοίχως την απόδοσή του.

Τέλος, ο συλλέκτης διαθέτει διπλή μόνωση πολυουρεθάνης - ορυκτοβάμβακα (υβριδική) πάχους 40mm στην επιφάνεια του κελύφους και 20mm στις πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μέγιστη θερμική μόνωση (χάρη στην πολυουρεθάνη) και προστασία της μόνωσης από την υπερθέρμανση (χάρη στον ορυκτοβάμβακα). Η μόνωση προστατεύεται επιπλέον με 2 φύλλα αλουμινίου που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα στο κέλυφος διατηρώντας τις μονωτικές ιδιότητές του στον ίδιο βαθμό για πάντα.

Λειτουργία
Διπλής Ενέργειας
Υλικό Boiler (Δοχείου)
Glass
Χωρητικότητα Boiler (Δοχείου) (Lt)
150Lt
Επιφάνεια Συλλέκτη
2.5τ.μ
Τύπος Συλλέκτη
Επιλεκτικός
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου