SMA Sunny Boy 2.5 TL-1VL-40 Inverter...
SMA Sunny Boy 2.5 TL-1VL-40 Inverter...

SMA Sunny Boy 2.5 TL-1VL-40 Inverter 2500W Μονοφασικό

900395
1.304,99 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Inverter SMA Sunny Boy μονοφασικός με υψηλές αποδόσεις, εύκολη εγκατάσταση και απομακρυσμένη διαχείριση, ένας μετατροπέας ιδανικός για μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

Inverter SMA Sunny Boy μονοφασικός με υψηλές αποδόσεις, εύκολη εγκατάσταση και απομακρυσμένη διαχείριση, ένας μετατροπέας ιδανικός για μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα.

.

Ο μετατροπέας με λίγα λόγια:

.

• Γρήγορη θέση σε λειτουργία με το διαισθητικό Web UI

• Εύκολη εγκατάσταση χάρη στο χαμηλό βάρος μόλις 9 kg και την έξυπνη ιδέα σύνδεσης

• Ευρύ εύρος τάσης εισόδου από 80 έως 600 V

• Ευελιξία στην επιλογή της ενότητας

• Νέα έννοια επικοινωνίας χάρη στο Web UI

• Η παρακολούθηση δεδομένων συστήματος είναι δυνατή σε όλα τα smartphone και τα tablet

• Επιλέξτε μεταξύ τοπικής και ηλεκτρονικής παρακολούθησης μέσω του Sunny Portal και του Sunny Places

• Ενσωματωμένη στο εργοστάσιο διεπαφή Ethernet και WLAN

• Επαγγελματική παρακολούθηση μέσω Webconnect με το επαγγελματικό πακέτο Sunny Portal

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Το καλύτερο πρότυπο για μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα

Ο Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 είναι ο τέλειος μετατροπέας για πελάτες με μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα. Χάρη στο ευρύ φάσμα τάσης εισόδου από 80 V έως 600 V, η ευελιξία στη συμβατότητα της μονάδας και το χαμηλό βάρος για εύκολη εγκατάσταση είναι εντυπωσιακά. Με την εύκολη θέση σε λειτουργία μέσω της ενσωματωμένης διεπαφής web, ο Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 είναι ιδανικός για τοπική παρακολούθηση μέσω του ασύρματου οικιακού δικτύου ή για online παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής SMA Energy. Χάρη στην ενσωματωμένη υπηρεσία SMA Smart Connected, αυτός ο μετατροπέας προσφέρει ευκολία και άνεση στους χειριστές και τους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η αυτόματη παρακολούθηση μετατροπέα από την SMA αναλύει τη λειτουργία, αναφέρει ανωμαλίες και έτσι ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Εύκολο στη χρήση με μια νέα ιδέα εγκατάστασης

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 δεν είναι μόνο εύκολος στην εγκατάσταση, αλλά επιτρέπει επίσης γρήγορες συνδέσεις DC και AC. Για παράδειγμα, επειδή ζυγίζει μόλις 9 κιλά, μπορεί να αναρτηθεί μόνο από δύο βίδες, χωρίς πρόσθετο στήριγμα τοίχου. Η θέση σε λειτουργία είναι εξίσου εύκολη, επειδή η ενσωματωμένη διεπαφή χρήστη (Web UI) καθιστά δυνατή την επιλογή των απαραίτητων ρυθμίσεων σε χρόνο μηδέν – χωρίς να ανοίξετε το κάλυμμα.

Εντυπωσιακές δυνατότητες επικοινωνίας

Με εστίαση σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία, ο Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 προσφέρει επίσης εντυπωσιακές δυνατότητες επικοινωνίας. Η διαισθητική διεπαφή χρήστη (Web UI) καθιστά δυνατή την παρακολούθηση δεδομένων συστήματος σε οποιοδήποτε smartphone, tablet, φορητό υπολογιστή ή παραδοσιακό υπολογιστή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει μεταξύ τοπικής και διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω του Sunny Places και του Sunny Portal.

.

Παροχή Ρεύματος
Μονοφασική
Ισχύς (kW)
1-5 kW
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου