Kaco Blueplanet 3.0 NX1 M2 Inverter...

Kaco Blueplanet 3.0 NX1 M2 Inverter 3000W Μονοφασικό

900341
983,99 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Inverter φωτοβολταϊκών KACO blueplanet NX1 M2, ένας μετατροπέας με υψηλές αποδόσεις, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη ευκολία εγκατάστασης. 

 

Inverter φωτοβολταϊκών KACO blueplanet NX1 M2, ένας μετατροπέας με υψηλές αποδόσεις, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη ευκολία εγκατάστασης. 

.

Ο μετατροπέας με λίγα λόγια:

.

• Απλή εγκατάσταση, και σε εξωτερικούς χώρους (IP65)

• Γρήγορη ρύθμιση Wi-Fi μέσω εφαρμογής

• Έξυπνη παρακολούθηση με εφαρμογή φιλική προς το χρήστη

• Ελαφρύ (11 κιλά)

• Αθόρυβη απόδοση (25dB)

• Εγγύηση 10 χρόνια

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

blueplanet NX1 M2

Με τον blueplanet NX1 M2, η KACO new energy παρουσιάζει την επόμενη γενιά μονοφασικών μετατροπέων της. Τα χαρακτηριστικά τους είναι ιδιαίτερα λιτή σχεδίαση και η εύκολη λειτουργία. Η ονομασία M2 αντιπροσωπεύει τον αριθμό των MPP trackers, και οι δύο μπορούν να φορτωθούν με 3.500 Watt το καθένα. Τα blueplanet NX1 M2 είναι επομένως κατάλληλα για οποιαδήποτε γεωμετρία στέγης.

Βαρύ σε χαρακτηριστικά, ελαφρύ σε βάρος

Με βάρος 11 κιλά και μικρότερη από 38 εκατοστά σε μέγιστη έκταση, ο blueplanet NX1 M2 κάνει ολόκληρη την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη. Η καλωδίωση γίνεται μέσω των γνωστών βυσμάτων Sunclix - δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία.

Η διαμόρφωση και η θέση σε λειτουργία ολοκληρώνονται γρήγορα μέσω της εφαρμογής εγκατάστασης. Στη συνέχεια, οι εγκαταστάτες και οι χειριστές μπορούν να επικοινωνούν με τους μετατροπείς εύκολα μέσω WiFi. Το blueplanet NX1 M2 λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα με ελάχιστη ιδιοκατανάλωση μικρότερη από ένα watt.

.

Παροχή Ρεύματος
Μονοφασική
Ισχύς (kW)
1-5 kW
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου