SolaX Boost Inverter X1-5.0-T-D 5kW...
SolaX Boost Inverter X1-5.0-T-D 5kW...

SolaX Boost Inverter X1-5.0-T-D 5kW Μονοφασικό

900167
1.255,50 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Inverter SolaX Single Phase X1 με μέγιστη απόδοση 97,8%, δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, ένας μετατροπέας με μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής. 

 

Inverter SolaX Single Phase X1 με μέγιστη απόδοση 97,8%, δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, ένας μετατροπέας με μεγάλη αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής. 

.

Ο μετατροπέας με λίγα λόγια:

.

• Απομακρυσμένη αναβάθμιση και έλεγχος

• Οθόνη αφής LCD

• Ηλεκτρονική Παρακολούθηση

• AC Ενσωματωμένο σε SPD

• 150% Υπερμεγέθη Φ/Β Ισχύς

• Μέγιστη είσοδος DC 14A 

• Κατάταξη IP66

• Υποστήριξη μηδενικής έγχυσης

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Οι μετατροπείς SOLAX SINGLE PHASE X1 BOOST

Η SolaX έχει αναπτύξει μια σειρά μονοφασικών μετατροπέων ασυναγώνιστων στον κλάδο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Οι μονοφασικοί μετατροπείς SolaX διαθέτουν μεγάλο εύρος τάσης MPPT που επιτρέπει περισσότερη συλλογή ενέργειας και έχουν μέγιστη τάση εισόδου 600V, με μέγιστη απόδοση 97,8%. Επιπλέον, οι μονοφασικοί μετατροπείς SolaX έχουν βαθμολογία IP66, δεν διαθέτουν εσωτερικό ανεμιστήρα και διαθέτουν προαιρετικό «plug & play» WIFI. Η διπλή σειρά MPPT 'Boost' είναι επίσης συμβατή με το νέο SolaX 'Smart Plug' που επιτρέπει τον έλεγχο της συσκευής από απόσταση.

Ιδανικό για οικιακές φωτοβολταϊκές συστοιχίες

Το X1 Boost είναι ο απόλυτος οικιακός ηλιακός μετατροπέας, τέλεια σχεδιασμένος για σπίτια με ηλιακούς συλλέκτες σε διαφορετικές πλευρές της οροφής. Με δύο ιχνηλάτες MPPT, το X1 Boost μπορεί να συνδεθεί σε δύο ξεχωριστές συστοιχίες πάνελ, το X1 Boost μας έχει επίσης βαθμολογία IP66 που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους. 

Απλό, Αξιόπιστο, Αποτελεσματικό

Ο SolaX X1 Boost είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς οικιακούς ηλιακούς μετατροπείς στοιχειοσειρών που διατίθενται στην αγορά σήμερα, με τεράστια απόδοση 97,8% και με μέγιστη τάση συνεχούς ρεύματος 600 V, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο την ηλιακή σας ενέργεια.

Εγκαταστήστε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους

Το X1 Boost έχει βαθμολογία IP66 που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε πού θα εγκαταστήσετε το σύστημα.

.

SolaX_Boost_X1_3_6_Pinakas_Abaxtherm

Παροχή Ρεύματος
Μονοφασική
Ισχύς (kW)
5kW
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου