Innova Airleaf SL 800 Fan Coil Slim...
Innova Airleaf SL 800 Fan Coil Slim...
Innova Airleaf SL 800 Fan Coil Slim...
Innova Airleaf SL 800 Fan Coil Slim...

Innova Airleaf SL 800 Fan Coil Slim Δαπέδου - Οροφής

341003
747,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-6 εβδομάδες

Fan Coil Innova Airleaf SL, δαπέδου ή οροφής, με κινητήρες ανεμιστήρων DC inventer, εξαιρετικό σχεδιασμό και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κατάλληλο για θέρμανση και ψύξη σε οικιακό και εργασιακό περιβάλλον. 

 

To Fan Coil Innova Airleaf SL, δαπέδου ή οροφής, με κινητήρες ανεμιστήρων DC inventer, εξαιρετικό σχεδιασμό και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, είναι η κατάλληλη επιλογή για θέρμανση και ψύξη σε οικιακό και εργασιακό περιβάλλον.

.

Το fan coil με λίγα λόγια:

.

• Τερματική μονάδα νερού κατάλληλη για θέρμανση, ψύξη και αφύγρανση.

• Slim Διαστάσεις και βάθος μόνο 12,9cm: Κομψός σχεδιασμός και μικρές διαστάσεις για εγκατάσταση σε κάθε οικιακό και εργασιακό περιβάλλον. 

• Οικολογική DC Inverter τεχνολογία.

• Προφέρει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας αφού μπορεί να συνδεθεί με αντλία θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης και συστήματα με ενσωματωμένους ηλιακούς συλλέκτες.

• Θερμαίνει και ψύχει πολύ γρήγορα και μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, διατηρείται αθόρυβα και με ακρίβεια.

• Τα Fan Coil παραδίδονται με τις υδραυλικές συνδέσεις αριστερά. Για τοποθέτηση των υδραυλικών συνδέσεων δεξιά το επιπλέον κόστος είναι 38€. Παρακαλούμε διευκρινίστε κατά την παραγγελία, εάν επιθυμείτε τις συνδέσεις δεξιά.

.

Περισσότερες Πληροφορίες:

.

Τα πιο λεπτά Fan Coil 

Τα Fan coil είναι τερματικές μονάδες νερού που ενσωματώνουν σε ένα προϊόν τις καλύτερες λύσεις για θέρμανση τον χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι και αφύγρανση. Σε αντίθεση με τα συμβατικά fan coil, τα slim (λεπτά) fan coil της Innova μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε περιβάλλον, οικιακό και εργασιακό, χάρη στον πολύ κομψό σχεδιασμό τους και τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις τους (βάθος μόνο 12,9 εκ.).

Οι τερματικοί μετατροπείς AirLeaf DC Inverter 

Οι τερματικοί μετατροπείς AirLeaf DC Inverter είναι η καλύτερη λύση «όλα σε ένα» για θέρμανση, ψύξη και αφύγρανση. Επιτρέπουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μπορούν να συνδεθούν με αντλίες θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης και συστήματα με ενσωματωμένους ηλιακούς συλλέκτες. Θερμαίνουν και κρυώνουν πολύ γρήγορα και μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, διατηρείται αθόρυβα και με ακρίβεια.

Μικρό βάθος – Καινοτομικός σχεδιασμός – Υψηλή απόδοση

Το μικρό βάθος των 12,9 εκατοστών επιτυγχάνεται χάρη στον καινοτομικό σχεδιασμό. Ο ανεμιστήρας είναι εφαπτόμενος με ασύμμετρες λεπίδες και ο εναλλάκτης θερμότητας έχει εκτεταμένη μπροστινή επιφάνεια, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλών ροών αέρα με χαμηλή απώλεια πίεσης και επίπεδα θορύβου. Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα του αερισμού αποδεικνύει ότι ο κινητήρας χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια (χαμηλή ισχύ). Η ταχύτητα του ανεμιστήρα διαμορφώνεται συνεχώς από τον ρυθμιστή θερμοκρασίας με αναλογική λογική, με αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Καινοτομία INNOVA & Αποστείρωση Αέρα

Στα INNOVA Fan Coil της σειράς SL, μπορεί να προστεθεί η νέα Συσκευή Αποστείρωσης Αέρα UV-C. Εξασφαλίστε άριστη ποιότητα αέρα στον χώρο σας.  

Η INNOVA 

Η INNOVA ιδρύθηκε στο Trento της Ιταλίας το 2004 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στην ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων κλιματισμού. Σχεδιάζει, δημιουργεί και παράγει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού (HVAC), των οποίων η ποιότητα και η διάρκεια σε βάθος χρόνου είναι εγγυημένη με τη συνεχή βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας (μέθοδος Kaizen) και τη χρήση υλικών άριστης ποιότητας.

Parelkomena_Innova_SL_800

Χρώμα
Λευκό
Στάθμη Θορύβου (dB)
42 dB
Χειριστήριο
Ναι
Ισχύς (W)
3881W
Εγκατάσταση
Δαπέδου-Οροφής
Αθόρυβη Λειτουργία
Ναι
Τεχνολογία
Inverter DC
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου