Toshiba HWS-P805HR-E / P805XWHM3-E...
Toshiba HWS-P805HR-E / P805XWHM3-E...
Toshiba HWS-P805HR-E / P805XWHM3-E...

Toshiba HWS-P805HR-E / P805XWHM3-E Estia Powerful Inverter 15,23kW

201050
6.284,08 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-10 μέρες

Αντλία θερμότητας Toshiba Estia Powerful τύπου Split με προηγμένη τεχνολογία DC Inverter και μεγάλο εύρος λειτουργίας κατάλληλη για εφαρμογές με χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία ή και για εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλή θερμοκρασία νερού.

 

Η αντλία θερμότητας Toshiba Estia Powerful τύπου Split με προηγμένη τεχνολογία DC Inverter και μεγάλο εύρος λειτουργίας αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εφαρμογές με χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία ή και για εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλή θερμοκρασία νερού.

.

Η αντλία θερμότητας με λίγα λόγια:

.

• Εύρος λειτουργίας έως τους -25oC

• Διατήρηση της ονομαστικής απόδοσης μέχρι τους -15oC

• Θερμοκρασία εξόδου νερού μέχρι τους 60oC

• Ποικιλία εσωτερικών μονάδων

• Προηγμένη τεχνολογία DC Inverter με δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή.

• Λειτουργία με οικολογικό ψυκτικό μέσο R-410A.

• Υδραυλική μονάδα: Ο ενσωματωμένος πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας είναι υψηλής αποδοτικότητας και παράγει ζεστό νερό από 20οC έως και 60oC ή ψυχρό νερό από 7οC έως και 25oC.

• Ενσωματωμένες εφεδρικές αντιστάσεις (3 ή 6 ή 9kW), υποστηρίζουν τη λειτουργία του συστήματος σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

• Πιστοποιημένη κατά Keymark

Περισσότερες πληροφορίες:

Τεχνολογία

Προηγμένη τεχνολογία συμπιεστή DC Twin-Rotary Inverter.

Ζώνες ελέγχου

Δύο ανεξάρτητες ζώνες ελέγχου: Οι αντλίες θερμότητας της Toshiba μπορούν να διαχειριστούν δύο ανεξάρτητες ζώνες. Η λύση αυτή επιτρέπει την παραγωγή ζεστού νερού σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας για την τροφοδοσία διαφορετικού τύπου θερμαντικών σωμάτων, όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδια θέρμανση και τερματικές μονάδες νερού, έως και 60°C.

Θερμαντικά σώματα

Χρησιμοποιούνται με διάφορους τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής και τερματικές μονάδες νερού.

Εναλλάκτης θερμότητας

Ο ενσωματωμένος πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας είναι υψηλής αποδοτικότητας και παράγει ζεστό νερό από 20οC έως και 60οC ή ψυχρό νερό από 7οC έως και 25οC. Ενσωματωμένες εφεδρικές αντιστάσεις (3,6 ή 9 kW), υποστηρίζουν τη λειτουργία του συστήματος σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δοχείο νερού ESTIA

Το δοχείο νερού ESTIA είναι ένα συμπαγές μονωμένο ανοξείδωτο δοχείο κατάλληλο για υγειονομική χρήση. Η απόδοση του συστήματος μεγιστοποιείται χάρη στον ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος χρησιμοποιεί το ζεστό νερό που παράγεται από την αντλία θερμότητας.

Χειριστήριο

Απλό και εύχρηστο χειριστήριο. Το νέο τηλεχειριστήριο με μεγάλη οθόνη είναι απλό, κατανοητό και εύχρηστο. Έχει να επιδείξει ένα μοντέρνο σχέδιο, φωτισμό οθόνης, νέα εικονίδια, και επιλογή πολλών γλωσσών. Ρυθμίζεται με απλό τρόπο ως δεύτερο τηλεχειριστήριο και καθιστά το σύστημα μία πραγματική Plug & Play λύση. Το ενσωματωμένο λογισμικό ρυθμίζει τη θερμοκρασία νερού και βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος.

Λειτουργία νύχτας 

Αυτόματη μείωση της θερμοκρασίας νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αθόρυβη λειτουργία 

Χωρίς ηχορύπανση κατά τη διάρκεια της νύχτας με μείωση της στάθμης θορύβου της εξωτερικής μονάδας στα -7 dB.

Λειτουργία ταχυθέρμανσης

Για την άμεση αύξηση θερμοκρασίας νερού οικιακής χρήσης.

Αντι-βακτηριδιακός έλεγχος 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα αυξάνεται η θερμοκρασία στο δοχείο ζεστού νερού οικιακής χρήσης στους 75°C για 30 λεπτά. 

Αντιπαγετική προστασία 

Διασφαλίζει τη διατήρηση ελάχιστης θερμοκρασίας ώστε να παρεμποδίζεται το πάγωμα.

Η Toshiba ως εταιρεία

Καινοτομία, αποδοτικότητα, υψηλή αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, σεβασμός προς το περιβάλλον. Αυτές είναι οι ισχυρές αξίες που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων αυτών που σχεδιάζονται στην Toshiba. Για πάνω από 50 χρόνια, η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την εγγυημένη πιστότητα και την τεχνογνωσία της άψογης ιαπωνικής ποιότητας. Τα προϊόντα της Toshiba έχουν σχεδιαστεί για να είναι λειτουργικά και να αγγίζουν την τελειότητα από μηχανικής άποψης. Ο διπλός περιστροφικός συμπιεστής της Toshiba χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της Toshiba για να εξασφαλίσει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα πολυδιαιρούμενου τύπου (multi-split), το προϊόν αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος.

WiFi
Όχι
Χρώμα
Λευκό
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης (35°)
-
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης (55°)
-
Ισχύς Αντλίας στη Θέρμανση
15,23Kw
Τύπος Αντλίας
Διαιρούμενου Τύπου (Split)
Παροχή Ρεύματος
Μονοφασική
Είδος Αντλίας
Μεσαίων Θερμοκρασιών
Λειτουργία Θέρμανσης
Ναι
Λειτουργία Ψύξης
Ναι
Δυνατότητα Σύνδεσης Με ΦΑ (Hybrid)
Όχι
Θερμοστάτης
Ναι
Θερμική Ισχύς Αντλίας
15kW +
No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου