Inventor FS403W Ανεμιστήρας...
Inventor FS403W Ανεμιστήρας...
Inventor FS403W Ανεμιστήρας...
Inventor FS403W Ανεμιστήρας...

Inventor FS403W Ανεμιστήρας Ορθοστάτης 2 σε 1 50W 40cm

630018
79,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 μέρες

Ανεμιστήρας δαπέδου και επιτραπέζιος Inventor FS403W με αθόρυβο μοτέρ και σχεδιασμό 2 σε 1 για άνετη τοποθέτηση στο σημείο του χώρου που επιθυμείτε.

 

Ο ανεμιστήρας δαπέδου και επιτραπέζιος Inventor FS403W με αθόρυβο μοτέρ και σχεδιασμό 2 σε 1, θα σας προσφέρει άνετη τοποθέτηση στο σημείο του χώρου που επιθυμείτε. 

.

Ο ανεμιστήρας με λίγα λόγια:

.

• Ανεμιστήρας δαπέδου και επιτραπέζιος, FS403W, για ευέλικτη τοποθέτηση

• Σχεδιασμός 2 σε 1 για άνετη τοποθέτηση στο σημείο του χώρου που επιθυμείτε

• 3 ταχύτητες ανεμιστήρα για ευελιξία στην επιλογή ροής του αέρα

• Αθόρυβο μοτέρ για ιδανικές στιγμές δροσιάς και ησυχίας

• Αυτόματη οριζόντια περιστροφή για ευρύτερη κάλυψη δροσιάς

• Δυνατότητα ρύθμισης κλίσης για απόλυτη άνεση στο σημείο που βρίσκεστε

• Εγγύηση 3 έτη

.

Περισσότερες πληροφορίες:

.

Δροσερή ατμόσφαιρα με άνεση και ευελιξία!

Ανεμιστήρας 2 σε 1 FS403W! Τοποθετήστε τον εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου θέλετε αφού ο ευέλικτος σχεδιασμός του του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε δύο επίπεδα ύψους, για εφαρμογή είτε στο δάπεδο είτε σε υπερυψωμένη επιφάνεια ή δάπεδο. Οι 3 διαθέσιμες ταχύτητες (χαμηλή, μεσαία, υψηλή) προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας, αφήνοντάς σας να επιλέξετε την ένταση ροής του αέρα ανάλογα με το σημείο που τον έχετε τοποθετήσει και τα επίπεδα δροσιάς που θέλετε να πετύχετε! Παράλληλα, το αθόρυβο μοτέρ 100% χαλκού σας επιτρέπει να απολαύσετε τον καλοκαιρινό σας ύπνο ανενόχλητοι αλλά και να εξασφαλίσετε βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη συσκευή. Με την αυτόματη οριζόντια περιστροφή αλλά και τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης του ανεμιστήρα η δροσιά σας ακολουθεί παντού στο χώρο καλύπτοντας ακόμη περισσότερα τετραγωνικά.

3 Χρόνια Εγγύηση για τον Ανεμιστήρα Inventor

Ο ανεμιστήρας της Inventor, συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία του προϊόντος, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

2 σε 1

Ο εργονομικός σχεδιασμός του ανεμιστήρα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος της συσκευής σε δύο επίπεδα καθιστώντας εύκολη την τοποθέτησή του πάνω σε επιφάνειες, έπιπλα ή το δάπεδο.

3 Ταχύτητες Ανεμιστήρα

Προσαρμόστε εύκολα την ταχύτητα ροής του αέρα ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης του χώρου σας και απολαύστε ιδανικές συνθήκες άνεσης.

Αθόρυβο Μοτέρ 100% Χαλκού

Το υλικό κατασκευής του μοτέρ - από 100% χαλκό - επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής στον ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας σας καλύτερη απόδοση και πιο ξέγνοιαστη & αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ αλουμινίου.

Αυτόματη Οριζόντια Περιστροφή

Εξασφαλίστε ευρύτερη κάλυψη δροσιάς σε περισσότερα σημεία του χώρου σας με την Αυτόματη Οριζόντια Περιστροφή κατά την οποία η κεφαλή του ανεμιστήρα περιστρέφεται κατά τον οριζόντιο άξονα μέχρι και 80°.

Δυνατότητα Ρύθμισης Κλίσης

Ο ανεμιστήρας σας προσαρμόζεται στις ανάγκες σας! Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση του ώστε να βρίσκεται στην τέλεια για σας θέση και να απολαμβάνετε τη δροσιά του, κάθε στιγμή.

Χρώμα
Λευκό
Χρονοδιακόπτης
Όχι
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Χειριστήριο
Όχι
Ισχύς (W)
50W
Ταχύτητες
3
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο AbaxTherm.gr χρησιμοποιούμε cookies

για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σας.

Δείτε την πολιτική μας στην σελίδα νομικού περιεχομένου